DOBRA INTERNETNA STRAN POMAGA PRODATI VIŠJE CENOVNE STORITVE IN PROIZVODE

Naročnik za izdelavo internetne strani: ELIZABETA FLERE s.p.

Postavitev internetne strani VSI.SI d.o.o

Pri postavitvi internetne strani se je potrebno najprej odločiti, komu je ta spletna stran namenjena, katere kupce nagovarja in na kakšen način jim bodo predstavljeni izdelki in storitve podjetja. Vsak naročnik v začetku sodelovanja z Vsi.si d.o.o. dobi svojega projektneba vodjo, ki vodi in usklajuje proces izdelave internetne strani. Potrebno je določiti ključne besede, ki so vključene v tekste, meta opise, naslove slik in naslove. Pri tem se je potrebno držati vseh standardov, ki so v tistem trenutku pomembni. Vsaka spletna stran je tržnik, ki svojo vlogo opravlja 24 ur na dan, vsak teden. Kako dobro to vloga opravlja pa je odvisno od v veliki meri od tega, na katerih mestih se na iskalnikih pojavlja.

Vsisi
 
Slaščičarna Flere

Najboljše torte in slaščice v slaščičarni Elizabete Flere

V Slaščičarni Flere velja dolgoletna tradicija odličnih tort in slaščic. Kupci so navajeni najboljše kvalitete in najboljših okusov, zato so se pripravljeni pripeljati tudi iz oddaljenih krajev po željene slaščice. Kremne rezine so poklon slovenski slaščičarski tradiciji. Prav tako si lahko njihove tortice privoščijo tudi ljubitelji presnih in lahkih sladic, ki jih zato lahko pojedo več.

 

Dobra internetna stran za boljšo predstavitev in prodajo

Pri oblikovanju spletne strani sodeluje naročnik tudi z oblikovalcem podjetja Vsi.si d.o.o., ki pomaga zgraditi unikatno spletno stran ali prilagodi dizajn željam in potrebam stranke. Dobra internetna stran na ta način pomaga prodati več in dviguje tudi kvaliteto blagovne znamke, ki je danes čedalje bolj pomembna. Zakaj sodelovati z nami? Sledimo vsem trendom, ki se dogajajo na področju spleta, predvsem pa smo specializirani za večjo vidnosti na iskalnikih. Skratka, da se podjetje nahaja za določene ključne besede tam, kjer kupci izdelke in storitve iščejo – na prvi strani Googla.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani CameraIzdelava spletne strani Studio NovakIzdelava spletne strani SerafinIzdelava spletne strani Melodija MengešIzdelava spletne strani EurizontIzdelava spletne strani Zelena streha

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.