O nas

Slaščičarna FlereSlaščičarna Flere je družinsko podjetje z več kot 45-letno tradicijo. Slaščičarna z letnim vrtom se nahaja v središču Mengša, nasproti občine, kjer se boste lahko posladkali s številnimi tradicionalnimi sladicami, kot so Sacher torta, čokoladna torta, medenjaki in prekmurska gibanica, pa tudi sladicami, ki sledijo novejšim trendom.  Priporočamo tudi polnovredne pirine piškote, cakepopse ter diabetične torte in piškote, ki so prav tako odličnega okusa.

Slaščičarna Flere je poznana po odličnih kremnih rezinah, pohvalimo pa se lahko tudi s sladoledom domače izdelave in več kot 15 vrstami predpakiranih pišotov, ki so na voljo ves čas, večje količine pa lahko naročite za različna praznovanja. Skozi vse leto izdelujemo orehovo in pehtranovo potico, ob posebnih praznikih pa tudi makovo, kokosovo, rozinovo ter diabetično. Vsako soboto se lahko posladkate še s krofi in flancati.

Po naročilu izdelujemo torte za različne priložnosti, kot so rojstni dnevi in poroke. Vedno smo veseli tudi novih idej in s tem izzivov pri njihovem oblikovanju. Za poroke pečemo tudi piškote na pladnjih in pakiramo darilne pakete s piškoti za goste. Naročila sprejemamo tudi za minjone v obliki tortic, ki se odlično podajo h kavi po poročnem kosilu ali večerji, piškotne košarice s polnilom ali kozarčke s kremo. 

Obiščite nas in se prepričajte o čudovitih okusih naših dobrot. Slaščičarna je odprta od torka do nedelje med 9. in 20. uro. Vabljeni!