Kremne rezineKremne rezine so naš poklon slovenski slaščičarski tradiciji

Kremne rezine in krofi so v slovenskem prostoru nekaj posebnega, saj je tradicija teh dveh slaščic polna slave in odličnega okusa. Kremne rezine so sladke, slastne in gotovo ena najljubših sladic slovenskih gurmanov. V slaščičarni Flere smo še posebej ponosni na naše kremne rezine, ki vsak dan razveseljujejo naše številne obiskovalce. Sestavni del naše odlične ponudbe so še druge najboljše sladice in torte, presne sladice in vsakodnevna velika izbira svežega peciva.

Presne sladice, da bodo sladokusci pokali od zdravja

Presne sladice ne vsebujejo mleka, masla, smetane, moke, jajc, belega rafiniranega sladkorja ali hidrogeniziranih maščob. Za pripravo ne potrebujemo pečice. Pripravljamo jih namreč zgolj z mešalnikom. Presne sladice so slaščice, ki jim ne morejo nič očitati niti največji zdravstveni puritanci. So del super zdrave prehrane. Najboljše presne sladice najdete vsak vikend in delovnik v slaščičarni Flere.

Lahke sladice, da boste lahko brezskrbno pojedli več

Skutina tortaČe se težko zaustavite, ko dobite predse najboljše sladice, vam priporočamo, da posežete po lahkih sladicah. Tako boste lahko pojedli dve lahki sladici namesto ene običajne in zaužili približno enako količino pregrešnih kalorij. Tako bo lahko vaša vest dvakrat bolj mirna. V slaščičarni Flere vas bomo neskončno razvajali z našimi čudovitimi kreacijami, ki bodo zadovoljile prav vse sladokusce.

Vsak dan je na izbiro več vrst čokoladnih tort. Razne rezine kot so orehova, pariška sadna rezina. Za mlajše obiskovalce pa cakepops, ježki in indijančki.

Vedno je na voljo tudi odlična gibanica in izvrstni zavitki iz sezonskega sadja.

Za diabetike imamo na voljo diabetične torte kot so skutina višnjeva in čokoladna. Čez vikend pa poskrbimo tudi za alergike in presnojedce z presnimi tortami.

 

Oglejte si našo ponudbo odličnih slaščic