Pecivo

Pust, velika noč, božic in preostali prazniki ...

Pecivo

V slaščičarni vam vsako soboto skozi vse leto nudimo krofe in flancate. So izdelani po domačem receptu, ki smo ga skozi leta izboljšali do te mere, da boljših krofov ni mogoče dobiti. Flancati izvirajo iz tega območja in se jim narečno reče tudi »hvancat«. Imeli naj bi tri zareze, ampak mi jih delamo tako kot je v navadi z dvema zarezama. Če  potrebujete večjo količino krofov ali flancatov, vas prosimo da jih predhodno naročite.

V času pusta pa jih cvremo cel teden in so vedno sveži in vabljivi.

Potice

Ste se naveličali potic iz trgovin, ki nimajo niti okusa po potici. Vabimo vas, da si za praznike privoščite našo potico. Izdelujemo jih tako kot naše babice in so seveda tudi tako dobro opotičene. Za praznike poleg tradicionalne orehove potice, delamo tudi pehtranove, kokosove, rozinove,makove in diabetične potice. Orehova in pehtranova potica pa sta na voljo celo leto. Zato pridite in se sami prepričajte, kaj je to prava potica.

Minjoni, mali popolni posladek

Po naročilu izdeluje minjone za razna praznovanja ali pogostitev sodelavcev ob kavici. Izbirate lahko med klasičnimi mini torticami, ki so lahko čokoladni, nutelini, sadni ali orehovi. Ali pa izberete modernejšo obliko in se odločite za kreme v kozarčkih.

Se približujejo prazniki?

Pecivo po naročilu

Po naročilu vam lahko izdelamo tako torte kot druge slaščice, piškote, potice in ostalo pecivo. Vse kar morate narediti je, da nas pokličete poveste svoje želje, število predvidenih gostov ter datum dogodka.

Za vsak dan ali posebne dogodke

Pecivo - galerija

Close
Close