Slaščice

Od klasik do modernih variacij slaščic

Slaščice

Slaščice so širok pojem, ki pri nas zajema vse od klasik kot so kremna rezina ali kremšnita, zavitek ali štrudelj s takšnim ali drugačnim nadevom, gibanica, figaro rezina za vse ljubitelje karamele, pariška rezina na nostalgike, indijanček ali ježek za vse, ki prisegajo na manjše sladice, pa vse do modernejših slaščic kot so torte z jogutrom in še in še.

Kremne rezine so naš poklon slovenski slaščičarski tradiciji

Kremne rezine in krofi so v slovenskem prostoru nekaj posebnega, saj je tradicija teh dveh slaščic polna slave in odličnega okusa. Kremne rezine so sladke, slastne in gotovo ena najljubših sladic slovenskih gurmanov. V slaščičarni Flere smo še posebej ponosni na naše kremne rezine, ki vsak dan razveseljujejo naše številne obiskovalce. Sestavni del naše odlične ponudbe so še druge najboljše sladice, torte in vsakodnevna velika izbira svežega peciva.

Lahke sladice, da boste lahko brezskrbno pojedli več

Če se težko zaustavite, ko dobite predse najboljše sladice, vam priporočamo, da posežete po lahkih sladicah. Tako boste lahko pojedli dve lahki sladici namesto ene običajne in zaužili približno enako količino pregrešnih kalorij. Tako bo lahko vaša vest dvakrat bolj mirna. V slaščičarni Flere vas bomo neskončno razvajali z našimi čudovitimi kreacijami, ki bodo zadovoljile prav vse sladokusce.

Vsak dan je na izbiro več vrst čokoladnih tort. Razne rezine kot so orehova, pariška, sadna rezina. Za mlajše obiskovalce pa cakepops, ježki in indijančki. Vedno je na voljo tudi odlična gibanica in izvrstni zavitki iz sezonskega sadja. Za diabetike imamo na voljo skutino diabetično torto, ki jo lahko pri nas poizkusijo vsak vikend.

Se približuje dogodek na katerem želite postreči katero od naših slaščic?

Slaščice po naročilu

Po naročilu vam lahko izdelamo tako torte kot druge slaščice, piškote, potice in ostalo pecivo. Vse kar morate narediti je, da nas pokličete poveste svoje želje, število predvidenih gostov ter datum dogodka.

Za vsak dan ali posebne dogodke

Galerija slaščic

Close
Close