Torte po naročilu

Za praznovanje rojsnega dne, birme, poroke ...

Torte

Če praznujete poseben dogodek, nekaj takega, kar vam veliko pomeni, je zelo lepo če si ta dan olepšate s torto. Torte po naročilu so danes popularne ob raznih slovesnostih, kot so rojstni dnevi starejših (ne le najmlajših), obletnice porok, krsti, birme, poslovilne zabave v službah in podobno. Seveda je še zdaj izdelava poročne torte tista, ki ima najbolj slovesen pridih, vendar pa se časi spreminjajo in ljudje vse bolj želijo torte po naročilu.

Torte po naročilu morajo biti vrhunsko oblikovane in okusne

Kot vsaka najboljša sladica mora biti tudi torta po naročilu dobrega okusa. Ne glede na to, ali gre za običajno torto ali sladico za diabetike, mora torta presenetiti s harmonijo okusov. Poleg tega pa mora biti torta tudi vrhunsko oblikovana. Ko jo naročnik vidi, mu mora enostavno zapreti sapo s svojo prečudovito estetsko obliko. Izdelava poročne torte mora biti tako podrejena tema osnovnima zapovedima. Le v tem primeru bo izdelava poročne torte uspešna, gre vendarle za nepozaben dogodek v življenju obeh mladoporočencev, ko mora biti vse popolno, tudi poročna torta po naročilu.

Izdelava poročne torte s slaščičarno Flere je pot do uspeha

Torte po naročilu so nekaj s čimer se ukvarjamo že dolgo vrsto let. Pri tem smo zelo učinkoviti in navdušili vas bomo z našimi slastnimi okusi in prečudovito obliko in dovršenostjo tort, vedno pa smo veseli tudi novih idej in izzivov pri oblikovanju tort. Pri poročnih tortah se še posebej potrudimo in se uskladimo z mladoporočenci da je torta pika na i njunemu dnevu. Vsaka poročna torta je unikatno dekorirana in barvno usklajena z samo barvno temo poroke in cvetjem neveste. Izdelujemo manjše poročne torte, pa vse do takšnih za 500 gostov.

Izdelava tort po naročilu tudi za naše najmlajše

V veliko veselje nam je izdelati popolno rojstnodnevno torto za vašega malčka. Skupaj se odločimo kaj ima najrajši in kateri risani junak mu je najbolj všeč in se glede na to prilagodimo kakšna torta bi bila najbolj ustrezna za vaše praznovanje. Ker za nas ni nič lepšega kot pristno otroško veselje ob pogledu na torto.

Se približuje dogodek na katerem brez torte ne gre?

Torte po naročilu

Po naročilu vam lahko izdelamo tako torte kot druge slaščice, piškote, potice in ostalo pecivo. Vse kar morate narediti je, da nas pokličete poveste svoje želje, število predvidenih gostov ter datum dogodka.

Za vsak dan ali posebne dogodke

Galerija tort po naročilu

Close
Close