Piškoti

Naj bo vsak dan sladek

Piškoti

V Slaščičarni Flere izdelujemo veliko vrst piškotov od navadnih, rogljičev in janeževih pa do bolj finih piškotov kot so čajni, linški, kocke ali breskve. Za posebne priložnosti pa spečemo praznične piškote, ponudba praznišnih piškotov je še posebej velika okoli praznika svetega Miklavža.

Za naše piskote ni potrebno daleč. Lahko jih kupite tudi v pekarnah Orehek, v kmetijskih zadrugah: Dol pri Ljubljani, Jarše, Škofja loka, Poljane in Gorenja vas, Tuš Marketi Resman v Dorfarjih, Naklem in Radomljah in še nekatreih drugih.

Piškoti z marmelado so izdelek, na katerega smo ponosni

Piškoti z marmelado, kot so žepki, linški ali čajni piškoti in kocke, so majhen posladek, ki pride prav, ko si človek zaželi majhnega sladkosti prav na hitro. Drobno pecivo, kot so piškoti, lahko prenašamo po žepih, torbicah, lahko jih pustimo v vrečki v avtu. Skratka, piškoti z marmelado so lahko venomer z nami. V naši slaščičarni se vedno potrudimo, da so vam na voljo le odlični piškoti. Če vam marmelada ne tekne preveč, imamo na voljo tudi slastne piškote oblite s čokolado. 

Čokoladni piškoti razveseljujejo ljubitelje čokolade

Čokolada ima v slaščičarstvu skoraj magičen sloves. Za mnoge najbolj priljubljena sestavina v slaščičarstvu je bogato zastopana tudi med našimi slastnimi izdelki. Naši čokoladni piškoti so gotovo vredni greha, saj jih hvalijo daleč naokrog. Zelo smo ponosni na naše piškote s čokolado in druge piškote, ki vas lahko spremljajo, kjerkoli že ste in pridejo prav, kadarkoli se želite posladkati. Če ste velik ljubitelj čokolade, vas vabimo, da na vaš praznik naročite našo čudovito čokoladno rojstnodnevno torto.

Drobno pecivo sladokusce kadarkoli potegne iz zagate

Ste se kdaj znašli v situaciji, ko ste nujno želeli pojesti nekaj sladkega? Ne veliko, le mali grižljajček… Pa je bilo za trgovino premalo časa, slaščičarn pa ni bilo v bližini. To ne bi bila težava, če bi imeli s seboj nekaj kosov drobnega peciva. Le nekaj odličnih piškotov vas lahko zadovolji in uresniči željo po drobnem sladkanju. Priporočamo vam, da imate nekaj izvrstnih piškotov z marmelado, ki jih izdelujemo v slaščičarni Flere, vedno pri roki, da si boste lahko kadarkoli uresničili željo po sladkem. 

Kokosovi piškoti: nekaj novega

Ker vedno skrbimo za novosti smo izdelali prav posebne kokosove piškote, ki jim ni para na trgu. Ti so krhki in ne trdi, tako kot običajni kokosovi piškoti. Obliti s čokolado in posuti s kokosom so ti unikatno oblikovani trikotni piškoti nekaj posebnega.

Piškoti po naročilu

Če potrebujete večje količine piškotov smo pravi naslov za vas. Za razna praznovanja vam ponujamo le najboljše piškote kot so različne vrste linških piškotov, čajnih piškotov, kocke, breskve in ježke. Glede na vašo željo jih lahko pakiramo v večje škatle, naredimo pladnje ali pa napolnimo darilne škatle za obdarovanje udeležencev vašega praznovanja.

Če alučajno pozabite naročiti, pa imamo vedno na voljo predpakirane kilske mešane piškote.

Se približuje dogodek na katerem brez sladice ne gre?

Sladice po naročilu

Po naročilu vam lahko izdelamo tako torte kot druge slaščice, piškote, potice in ostalo pecivo. Vse kar morate narediti je, da nas pokličete poveste svoje želje, število predvidenih gostov ter datum dogodka.

Za vsak dan ali posebne dogodke

Galerija piškotov

Close
Close